Dan Dumitru se așteaptă la un meci dificil împotriva Stelei: „E o echipă care se va bate pentru primele patru locuri”

0
1175

irakli chikovani poli 14-15După ce în prima etapă a întâlnit pe CSM București, în runda a doua Poli Timișoara va da piept cu o altă reprezentantă a capitalei, CSA Steaua Alexandrion București. Bănățenii au ajuns încă de marți la București pentru acest duel.

Chiar dacă a pierdut, Poli Timișoara a avut o atitudine bună în duelul cu CSM București. Echipa antrenată de Pero Milosevic a condus chiar cu 22-20 în finalul meciului, dar nu a reușit să gestioneze avantajul obținut și a cedat în acele din urmă cu 23-24. Legat de meciul de joi, Dan Dumitru, vicepreședintele echipei, ne-a declarat: „Steaua mi se pare net valoric peste ce era anul trecut. E o echipă care se va bate pentru primele patru locuri. S-au întărit cu jucători pe toate posturile, au o bancă tehnică foarte bună, cu un băiat tânăr, care își dorește performanța, iar pe această cale îi urez succes, dar după meciul cu noi. Au jucători cu experiență, va fi un meci deschis, iar ca și pronostic, e de 1X2. Echipa noastră are o altă atitudine față de sezonul trecut, a muncit foarte mult în primul meci. Cred că putem să obținem un loc în play-off, ne dorim acest lucru și ne vom bate pentru el. Avem o echipă tânără, avem nouă timișoreni în componență, e un motiv de mândrie. Sperăm să ne îndeplinim obiectivul cu acest lot.”

Partida dintre CSA Steaua Alexandrion București și Poli Timișoara va avea loc joi, de la ora 19:45, în Sala „Concordia” din Chiajna și va fi transmisă de Digisport. Intrarea este liberă.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY