Dainis Kristopans a semnat cu PSG, Roland Mikler se întoarce la Pick Szeged! Transferuri importante realizate în finalul anului

1
21780

Finalul anului 2018 aduce mutări importante în handbalul masculin european, printre care și cea a lui Demis Grigoraș la Chambery Savoie. Cel mai important transfer pare să fie însă cel al gigantului leton Dainis Kristopans de la Vardar Skopje la PSG Handball, din vara lui 2019.

După doar două sezoane la Vardar Skopje, Dainis Kristopans va avea o nouă destinație. Leton de 28 de ani a semnat cu PSG Handball, formație pentru care va evolua începând cu sezonul 2019-2020. Un alt transfer important realizat în această iarnă este cel al lui Roland Mikler la Pick Szeged. Portarul maghiar de 34 de ani se întoarce la Szeged după patru ani petrecuți la marea rivală, unde se va reîntâlni cu Mirko Alilovic. În aceste condiții, Veszprem s-a reorientat și i-a acontat pe Vladimir Cupara (Vive Kielce) și Marton Szekely (Tatabanya). Totodată, Veszprem i-a prelungit contractul lui Mirsad Terzic, care va ajunge astfel la 11 sezoane în tricoul echipei maghiare!

Croatul Marin Sego este aproape de un transfer la Montpellier, deși se vorbea de un transfer al său la Veszprem. Sunt șanse mici ca portarul de 33 de ani să mai rămână la Szeged, după ce campioana Ungariei l-a transfer pe Mikler.

Emil Nielsen, fostul adversar al lui Dinamo din sezonul trecut al Ligii Campionilor, a fost deja confirmat la Nantes pentru sezonul viitor, în schimbul a 120.000 euro. Portarul danez care evoluează în prezent la Skjern îl va înlocui pe veteranul Arno Siffert (40 ani) și va face pereche în poarta lui Nantes cu Cyril Dumoulin. La Nantes va continua și Kiril Lazarov, care a semnat prelungirea până în 2021.

sursă foto: seha-liga.com

1 COMMENT

LEAVE A REPLY