Daciana Curtean s-a operat și va rata startul sezonului viitor

0
1250

daciana curtean csm ploiestiUna din jucătoarele de bază ale Ploieștiului, Daciana Curtean, s-a operat la finalul săptămânii trecute, la genunchi. Coordonatoarea de joc a suferit o ruptură a ligamentelor încrucișate și va rata debutul sezonului viitor, urmând să revină pe terenul de joc cel mai probabil din retur.

Daciana Curtean s-a accidentat recent, la un meci al CSM-ului, și a decis împreună cu conducerea să se opereze la București, la doctorul Dinu. „Am avut ceva probleme, însă am tras sperând că vom prinde un loc de play-off. Apoi la un meci m-am lovit din nou și de data asta nu am mai scăpat. Am vorbit cu cei din club, le-am spus despre ce e vorba, iar ei m-au ajutat. Împreună am decis să mă operez la doctorul Dinu și țin să-i mulțumesc că m-a operat în cel mai scurt timp.”, ne-a declarat Daciana Curtean.

Problemele Ploieștiului nu se opresc însă aici, deoarece Alla Sheiko s-a operat și ea, în cursul zilei de marți, tot la ligamentele încrucișate ale genunchiului, și tot la doctorul Dinu.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY