Cu nervii întinși la maxim !

1
1710

hcm-calarasi bataieHCM Constanța și-a luat revanșa în fața Dunării Călărași, scor 23-22, într-un meci în care lucrurile au degenerat pe final de meci. În ultimele minute, Gurkovsky a avut o intervenție mai dură asupra lui Humet, iar lucrurile au degenerat, Toma, Stănescu și Gurkovsky primid cartonașe roșii, iar Șania și Cristescu eliminări temporare.

Cu excepția minutelor de final, în care lucrurile au degenerat, partida a fost una frumoasă. Echipele și-au împărțit momentele în care s-au aflat la conducere, dar HCM-ul a terminat în avantaj primele 30 de minute, 12-10. La zece minute de la reluare, Călărașiul a dus scorul la 13-15, însă au urmat zece minute fără gol pentru echipa lui Aihan Omer și campioana s-a desprins la patru goluri. Lucrurile au scăpat de sub control în final, când Gurkovsky a avut o intervenție mai dură asupra lui Humet, iar de acolo s-a format o bătaie generală. Toma și Stănescu de la HCM, respectiv Gurkovsky au primit cartonașele roșii, în timp ce Cristescu și Șania au primit eliminări de două minute, astfel că s-a jucat 4 contra 3. Oaspeții au revenit și au redus avantajul campioanei la un gol, 23-22, și au avut atacul egalării, dar Popescu a apărat aruncarea lui Șania, astfel că HCM își ia revanșa pentru înfrângerea din tur.

HCM Constanța-AHC Dunărea Călărași 23-22 (12-10)
HCM Constanța: Toma 7 goluri, Humet 5, Stavrositu 3, Cutura 3, Buricea 3, Baican 2
Dunărea Călărași: Gavriloaia 9 goluri, Zacaciurin 3, Gurkovsky 3, Nicolae 2, Șania 2, Kumogorodsky 2, Bulov 1
Aruncări de la 7m: 3/3, respectiv 4/4
Eliminări: 8 x 2 min., respectiv 5 x 2 min.
Cartonașe roșii: Toma, Stănescu, respectiv Gurkovsky

1 COMMENT

  1. Asta-i echipa tinuta in brate de FRH, …HCM Constanta_RUSINE. Rudi Stanescu SA – TI FIE RUSINE…ati ajuns o adunatura de scandalagii…Cine aplica sanctiuni acestei echipe …Suporterii au intrat pe teren , a fost bataie generala…de ce nu s-a fluierat finalul meciului…???? Sunt curios ce a scris observatorul in foia de arbiraj…

    Handbalul a ajuns de ras…cu asemenea arbitrii care tin in brate ba pe Constanta , ba pe Dinamo…

LEAVE A REPLY