Cu lotul decimat de viroză, Corona joacă meciul cu Vâlcea!

0
1301

corona conf presa valceaCorona Braşov trece prin momente dificile, după ce mai multe jucătoare şi chiar şi antrenorul principal au contactat o puternică viroză. Jucătoarele nu s-au simţit bine încă de la meciul din deplasare, cu Roman, iar odată cu trecerea timpului, starea de sănătate a celor afectate nu s-a îmbunătăţit, din moment ce Laura Chiper a avut nevoie chiar de perfuzie! Corona a depus la federaţie o cerere de amânare a meciului următor, cu Vâlcea, dar, incredibil, nu a găsit înţelegere…În aceste condiţii, medicii fac eforturi mari, pentru ca toată lumea să fie aptă, pentru disputa cu HCM Rm. Vâlcea. Înaintea meciului, au oferit declaraţii antrenorul principal al Coronei Braşov şi jucătoarea Nico Tudor.

,,De aici încolo este o luptă a staff-ului medical, să pună fetele pe picioare, până la meciul de duminică. Meciul cu Vâlcea devine unul important, în aceste condiţii. Starea de sănătate a fetelor este rea şi pe zi ce trece viroza s-a accentuat. Dorim acum ca fetele să fie bine şi să putem juca la potenţial normal duminică. Avem nu mai puţin de şapte jucătoare afectate, astfel încât situaţia a devenit de-a dreptul îngrijorătoare. Încercăm să ne revenim, dar, sigur nu va fi uşor, pentru că viroza, până nu-şi face mendrele, nu se stinge. Vom face tot posibilul să jucăm bine şi să ne impunem, dar, în prima fază, trebuie acum să luptăm cu boala. Starea de sănătate a fetelor devine acum prioritatea nr 1. Vom avea în faţă o echipă bună, cu jucătoate de valoare, precum Cherescu, Smedescu sau Gogoriţă şi unul dintre cei mai buni antrenori din România, Dumitru Muşi.” a declarat antrenorul principal Bogdan Burcea.

,,Suntem majoritatea răcite, dar ne tratăm şi încercăm să ne refacem, până la ora meciului.Nici la Roman nu ne-am simţit bine, am luptat, însă nu am fost în plenitudinea forţelor, din cauza virozei. Cu Vâlcea,va fi o partidă grea, pentru că Vâlcea are jucătoare cu experienţă, însă noi dorim să ne impunem, pentru că suntem în formă şi urmărim victoria în fiecare partidă. Chiar şi anul trecut, Vâlcea ne-a pus probleme la Braşov, însă niciun meci nu seamănă cu altul, astfel încât vom încerca să câştigăm., a precizat jucătoarea Nicoleta Tudor.

Partida Corona – HCM Rm. Vâlcea  se dispută duminică, de la ora 17,30, în sala sporturilor din Braşov, în cadrul etapei a şaptea a Ligii Naţionale.

Articol scris de Dorin Dușa

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY