CSU Suceava și CSM Satu Mare, oficial în Liga Națională!

0
5890

CSU Suceava și CSM Satu Mare completează lista echipelor ce vor participa în sezonul 2016/2017 al Ligii Naționale masculine, după ce Minaur Baia Mare și Energia Pandurii Târgu Jiu nu s-au înscris, fiind în faliment. Cele două divizionare secunde au primit acceptul FRH de a participa în primul eșalon.

CSU Suceava a ratat de puțin prezența directă în Liga Națională, la barajul de promovare/retrogradare disputat la Brașov, însă profită de pe urma desființării lui Minaur Baia Mare. Echipa condusă de pe margine de Adi Chiruț se anunță a fi o grupare ce va pune probleme, în condițiile în care transferurile realizate în această vară sunt importante: Bogdan Șoldănescu, Adi Mitrea, George Șelaru, Adi Târzioru, Ioan Polocoșer, Dusan Sipka și Sasa Puljizovic.

CSM Satu Mare va lua locul Energiei în Liga Națională și profită de refuzul Bacăului de a participa în prima ligă. De asemenea, și la Satu Mare au fost aduși jucători în această vară, Szilard Orban (HC Odorhei), Cătălin Crăciun, Devid Munea (ambii CSM Oradea), Nikola Lavic (Balmazujvarosi KK), Cristian Suciu (Potaissa Turda) și Andrei Avramescu (AH Minaur Baia Mare), iar până la începerea campionatului conducerea clubului caută și alte soluții pentru linia de nouă metri.

Handbalul în Baia Mare și Târgu Jiu nu moare însă, cele două orașe urmând să aibă echipe noi, ce vor evolua în Divizia A.

sursă foto: gazetasv.ro

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY