CSU Neptun Constanța continuă în Liga Națională

0
1377

csu neptun dezamagireVeste bună pentru iubitorii handbalului feminin din Constanța. CSU Neptun va continua în Liga Națională, deși în urmă cu puțin timp Silviu Băiceanu anunța că echipa nu va juca în prima ligă.

Mișcarea s-a putut face în urma vizitei președintelui FRH, Alexandru Dedu, care a discutat cu mai mulți oameni importanți din jurul echipei, astfel că, în cele din urmă, Neptun Constanța a fost salvată. “Este adevărat, echipa va fi înscrisă în viitorul sezon al Ligii Naționale. Este prematur să vă dau mai multe amănunte, însă este cert faptul că s-au găsit soluțiile legale pentru ca finanțarea echipei să continue, astfel că, vă pot confirma, CSU Neptun Constanța se va afla la startul viitoarei ediții a Ligii Naționale”, a declarat Marius Pușcași, președintele AJH Constanța, pentru sportsudest.ro.

Marea problemă acum este legată de lotul pentru sezonul următor. Alla Sheiko și Oana Ionescu au semnat deja cu CSM Ploiești, în timp ce Andreea Mărginean se va întoarce la Constanța, după ce a purtat negocieri cu o echipă din Turcia. De asemenea, Yulia Dumanka s-a întors deja la Baia Mare, de unde a fost împrumutată sezonul trecut, iar Bianca Tiron nu va mai continua, aproape sigur, la echipa lui Ion Crăciun.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY