Csog Vencel, căpitanul naționalei de tineret a României, după preliminariile CM Under 21: „A fost o lecție cu gust amar!”

0
7786

Echipa națională de tineret a ratat calificarea la Campionatul Mondial de tineret, după ce a terminat a treia grupa preliminară de la Pitești, după Suedia și Danemarca.

La două zile de la încheierea turneului, căpitanul României, Csog Vencel, extrema stângă de la HC Odorhei, a vorbit despre experiența de la Pitești, ultima pentru generația 1996. „Din păcate, nu am reușit să ne calificăm. Pentru mine a fost doar o lecție cu gust amar! Cu un joc mai colectiv puteam să stăm mai aproape de Danemarca și Suedia și ar fi fost șanse de calificare. Pentru mine a fost o mândrie că am fost ales căpitanul echipei. La final a fost o despărțire dureroasă fiindcă nu ne-am calificat, deoarece a fost ultimul turneul al acestei generații.”, ne-a spus Csog Vencel.

La turneul de la Pitești, căpitanul naționalei de tineret a fost și cel mai bun marcator al tricolorilor, cu 14 goluri marcate.

sursă foto: fanhandbal.ro

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY