CSM Slobozia, la al doilea succes al sezonului ! Mureșul acuză arbitrajul

1
1346

csm slobozia 13-14Duelul nou-promovatelor a avut loc în etapa a cincea, pe terenul Sloboziei, formație ce avea deja un succes, încă din prima etapă. Echipa lui Liviu Paraschiv s-a impus în meciul cu Mureșul, dar la final președintele ardelencelor a acuzat arbitrajul în termeni duri.

Pe teren, CSM Slobozia s-a impus cu 28-25, deși pe durata partidei oaspetele au condus la o diferență de cinci goluri. Moroianu și Nica au fost de neoprit, marcând de 18 ori împreună, în timp ce de la oaspete s-a remarcat cvartetul Klimek-Moloci-Tamaș-Nagy. La final însă, Teodor Rad, președintele Mureșului, a acuzat arbitrajul: „Aceste elemente trebuiesc scoase din peisaj ! A fost bătaie de joc, e strigător la cer ! A fost hoție pe față, am asistat la hoție ! Astăzi nu ne-au lăsat să câștigăm, în afară de meciul cu Corona am avut doar arbitraje care ne-au defavorizat. Ne gândim să ne retragem din campionat dacă se va continua pe linia asta.”.

CSM Slobozia-SC Mureșul Tg. Mureș 28-25 (14-15)
CSM Slobozia: Moroianu 9 goluri, Nica 9, Dăscălete 4, Carabulea 3, Pavăl 1, Urse 1, Drăguț 1
SC Mureșul: Klimek 6 goluri, Moloci 6, Tamaș 6, Nagy 5, Sunea 1, Bodor 1
Aruncări de la 7m: 9/8, respectiv 5/3
Eliminări: 3 x 2 min., respectiv 7 x 2 min.

1 COMMENT

  1. Presedintele Rad Teodor a luat amenda la cele spuse mai sus. Pacat ca l-au si suspendat. Nu castiga nimic in campionat si tre sa dea si el in cineva ca sa se scoata de la primarie ca aia ii dau bani, tre sa se justifice si el cumva

LEAVE A REPLY