CSM Slatina a promovat matematic în Liga Națională! „A fost un an foarte frumos!”

0
4940

CSM Slatina a reușit să promoveze matematic în Liga Națională, cu o etapă înaintea finalului sezonului. Echipa antrenată de Victorina Bora nu mai poate pierde prima poziție în detrimentul lui Minaur Baia Mare, având avantajul rezultatelor directe.

CSM Slatina a învins în weekend pe CSU Timișoara, scor 39-22 (17-11), rezultatul de care avea nevoie pentru a sărbători promovarea. Cu o etapă înaintea finalului sezonului, fetele pregătite de Victorina Bora au 18 victorii în 19 partide, singura înfrângere fiind înregistrată în etapa a treia, 19-21 la Baia Mare, cu Minaur, formație în fața căreia și-au luat revanșa în retur, scor 26-21.

Pentru antrenoarea Victorina Bora este a treia promovare din carieră, după cele cu SCM Craiova și Terom Iași. Și cea mai frumoasă, după cum afirmă: „E cea mai frumoasă promovare a mea. A fost un an foarte frumos, am avut o colaborare foarte bună cu toată lumea, fete, staff tehnic, viceprimar, primar.”, ne-a declarat cea care a condus de pe bancă pe CSM Slatina în acest sezon. „E meritul fetelor, au reușit să se mobilizeze la fiecare meci, să joace foarte serios. Vreau să le mulțumesc domnului viceprimar Vîlceleanu, care a fost mereu alături de echipă în tot acest timp, și domnului primar, pe care l-am văzut o singură dată la sală, e o persoană foarte discretă care tace și face, celor din staff-ul tehnic și fetelor. Sper să ne îndeplinim obiectivul în sezonul viitor, evitarea retrogradării. Primul an din Liga Națională e cel mai greu. Avem jucătoare tinere în lot pe care vreau să le țin, să joace și să crească sănătos.”, a completat Victorina Bora.

sursă foto: Facebook Hand-ball – Ionuț Buharu

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY