CSM Roman a ajuns la Dunaujvaros după un drum de 14 ore: „O calificare în turul al treilea ar fi un rezultat extraordinar!”

0
4798

Ziua de sâmbătă se anunță a fi una de foc pentru CSM Roman, care va întâlni în deplasare pe Dunaujvaros în turul al doilea preliminar al Cupei EHF. Dunaujvaros nu este nimeni alta decât câștigătoarea competiției din urmă cu două sezoane și una trei formații din Ungaria ce nu a pierdut până acum în acest sezon.

După un drum de 14 ore cu autocarul, CSM Roman a ajuns aseară la Dunaujvaros, acolo unde mâine va întâlni formația din localitate într-un meci ce se anunță foarte dificil. Doar că fetele lui Constantin Ștefan sunt pregătite pentru acest duel de foc, așa cum anunță antrenorul romașcancelor. „Întâlnim o echipă competitivă, care are o academie renumită în Ungaria, cea mai puternică. Au jucătoare valoroase, au și două străine, interul stânga Micijevic și sârboaica Tomasevic, care și apără în națională. Dunaujvaros e o echipă foarte bună, omogenă, care are un joc combinativ foarte bună din ce am văzut pe video. Avem toate informațiile despre ele, fetele sunt pregătite din punct de vedere tactic și sunt conectate la importanța acestui meci. Sper să fim într-o formă sportivă optimă la ora jocului și sperăm ca după primul meci să avem șanse cât mai mare la calificare. E un meci eliminatoriu, orice gol contează și fetele știu acest lucru. O calificare în turul al treilea ar fi un rezultat extraordinar dacă ținem cont că Dunaujvaros a câștigat Cupa EHF în urmă cu două sezoane. Vom avea un public ce pune presiune pe adversar, dar sper ca acest lucru să nu afecteze evoluția fetelor.”, ne-a declarat Constantin Ștefan înaintea meciului din Ungaria.

Partida Dunaujvaros-CSM Roman va avea loc sâmbătă, de la ora 16:00.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY