CSM Ploiești s-a întors de la Predeal

0
1477

csm ploiesti in olimpiaRevenite sâmbătă din cantonamentul de la Predeal, unde au lucrat exclusiv partea fizică, handbalistele de la CSM Ploieşti au avut programat primul antrenament al săptămânii ieri după-amiază (luni), la ora 18.00, în Sala Sporturilor „Olimpia”. A fost prima şedinţă de pregătire condusă de Gheorghe Covaciu în care jucătoarele s-au întâlnit cu mingea, fie că a fost vorba despre o „miuţă” de fotbal, fie că s-au lucrat câteva elemente simple din handbal.

Tehnicianul a avut la dispoziţie toate jucătoarele valide din lot, în număr de 17: Gabriela Cristescu, Alina Ifrim (portari); Ramona Ştefan, Andreea Chiricuţă, Oana Ionescu, Ionela Dinu, Iryna Shutska, Daciana Balaban, Alla Sheiko, Mirela Roman, Clara Vădineanu, Mădălina Zamfirescu, Cătălina Preda, Sanja Vlaskalic, Adriana Vasilescu, Andreea Dincu şi Loredana Gărăcel (jucătoare de câmp).

Pe margine, a fost prezentă şi una dintre cele două jucătoare accidentate, Alexandra Iovănescu, venită să-şi revadă colegele dar şi să discute cu oficialii clubului pe tema începerii recuperării după operaţia suferită la genunchiul piciorului drept (la cartilaj). Cealaltă jucătoare operată (de menisc) este Raluca Anghelina.

Antrenamentul s-a încheiat cu un moment festiv, conducerea clubului făcându-i o surpriză şi oferindu-i un tort Ramonei Ştefan, care chiar ieri a împlinit 35 de ani.

Echipa se va antrena la Ploieşti în această săptămână, alternând zilele cu un antrenament cu cele cu două şedinţe, urmând ca, vineri seară, să aibă loc un joc-şcoală în familie. De săptămâna viitoare, vor începe turneele de jocuri amicale, toate weekend-urile de până la startul oficial al sezonului fiind ocupate.

Turnee la care va participa CSM Ploieşti:

– 1-2 august – Tg Mureş – două meciuri, vineri-sâmbătă, cu formaţia locală, SC Mureşul;

– 8-9 august – turneu la Ploieşti – invitate CSM Slobozia, Dunărea Brăila şi Neptun Constanţa (se aşteaptă un răspuns în zilele următoare din partea grupării de pe litoral);

– 15-16 august – turneu la Cluj-Napoca – participă 6 formaţii, care vor fi împărţite în două grupe de câte trei – Jolidon Cluj, CSM Ploieşti, HC Zalău, SC Mureşul Tg. Mureş, Corona Braşov şi SCM Craiova.

– 22-23 august – turneu la Braşov, alături de Corona, HC Zalău, SCM Craiova, HCM Rm. Vâlcea şi Jolidon Cluj.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY