CSM Ploiești începe anul 2016 fără Dorin Dragnea: „Doar de el depinde dacă va reveni”

2
5220

Aflată în partea a doua a clasamentului, cu șanse infime la un loc în play-off, CSM Ploiești și-a propus o clasare cât mai sus la finalul sezonului.

Prahovenii au plecat la drum cu trei străini în lot, însă, pe rând, aceștia au părăsit echipa. Momentan, lotul este format doar din jucători români, iar obiectivul nu poate fi prea îndrăzneț, după ce elevii lui Dragoș Dobrescu au terminat anul 2015 pe poziția a 12-a. „Ne-am propus să jucăm un handbal cât mai frumos și mai competitiv. Dacă în trecut am pierdut câteva meciuri la câteva goluri, vrem ca acum să le și câștigăm. Vrem să încheiem sezon cât mai în față. Nu e ușor, lotul s-a micșorat.”, ne-a declarat antrenorul Ploieștiului.

Totodată, CSM-ul dispută la începutul săptămânii viitoare primul meci oficial al anului, în Cupa României, pe terenul Stelei. Chiar dacă prahovenii au pierdut cele două partide directe disputate în acest sezon, Dragoș Dobrescu este încrezător în forțele echipei sale. „Orice competiție este interesantă. Faptul că am ajuns aici e foarte bine. E un meci care ne poate duce între primele patru echipe. Nu o să ne dăm la o parte. Au poate un plus moral pentru că au câștigat cele două meciuri din acest sezon, au un lot mai experimentat, dar n-am fost departe de ei. Ne vom lupta până în ultimul minut. Fiind primul meci oficial al anului, cred că șansele sunt egale.”, ne-a spus tehnicianul prahovean.

Față de precedentul meci oficial, de la CSM Ploiești va lipsi, pe o perioadă nedeterminată, Dorin Dragnea, suspendat de către conducerea clubului. „A fost suspendat pentru o problemă de indisciplină. Oricând se poate întoarce la echipă, doar de el depinde dacă va reveni.”, a comentat Dragoș Dobrescu situația.

Primul meci oficial al Ploieștiului în acest sezon este programat pe data de 1 februarie, la Chiajna, de la 17:30, împotriva Stelei, în Cupa României, în direct pe Digisport.

2 COMMENTS

  1. Presupun ca tehnicianul prahovean isi da seama ca isi taie creanga de sub picioare. Este o forma evidenta de autosabotare. Adica nu au jucatori caci au plecat, si pe cel mai bun pe care il au il suspenda….pe motiv de indisciplina. Inseamna, d-nule tehnician, ca nu ai resursele necesare sa castigi respectul jucatorilor.

    • Probabil ca a nu a dorit sa-si deschida PFA (noua metoda absurda din sportul romanesc) si de aceea s-a spus… indisciplina! Nimeni nu are dreptul sa oblige pe altcineva sa-si deschida PFA, nici macar Auditul, acesta din urma putand cel mult sa faca propuneri, dar in niciun caz sa dea ordine!!! Penibil!

LEAVE A REPLY