CSM Ploiești a plecat în cantonament la munte » Vădineanu, Sheiko și Ionescu, noutățile din echipa prahoveană

2
2598

sheiko ionescu ploiestiAstăzi, CSM Ploiești a plecat la munte, acolo unde fetele antrenate de Gheorghe Covaciu vor petrece următoarele nouă zile. Noul tehnician va avea la dispoziție 14 jucătoare, dintre care trei s-au alăturat de curând formației ploieștene.

Cele trei noutăți sunt Clara Vădineanu, Alla Sheiko (foto dreapta) și Oana Ionescu (foto stânga). Dacă prima nu este o surpriză, ultimele două s-au alăturat echipei după ce au fost anunțate de către CSU Neptun Constanța că își pot căuta un nou angajament. De asemenea, Mirela Roman a semnat prelungirea contractului și va continua la CSM Ploiești.

Din lotul echipei lipsesc patru jucătoare. Andreea Chiricuță și Mădălina Zamfirescu sunt încă la echipa națională de tineret, în timp ce Raluca Anghelina și Alexandra Iovănescu se află încă în recuperare după accidentările suferite în returul sezonului trecut. Dacă Anghelina va putea relua pregătirea într-o lună de zile, Iovănescu va reveni abia în returul campionatului.

Antrenorul Gheorghe Covaciu se declară mulțumit de ceea ce a găsit la Ploiești, însă își dorește încă un portar cu experiență, după ce Carmen Tănase s-a retras, iar Andreea Polocoșer a revenit la HCM Roman, de unde a fost împrumutată în returul trecut. „A fost o primă perioadă grea pentru mine şi, mai ales, pentru conducere, deoarece am avut doar opt jucătoare la primul antrenament şi au fost negocieri intense în ultimele zile pentru completarea lotului. Sunt mulţumit pentru moment, dar mai avem mare nevoie de un portar cu experienţă, în primul rând. E posibil să mai apară jucătoare şi pe alte posturi, în special la linia de 9 metri. La munte va fi un program bazat 100% pe pregătirea fizică, cu multe zile în care se vor efectua câte două antrenamente, în aer liber şi în sala de forţă. După revenirea acasă, vom intra în sală şi, în fiecare weekend din luna august, vom participa la câte un turneu de meciuri amicale”, a spus antrenorul Ploieștiului.

Lotul deplasat la Predeal:
Gabriela Cristescu, Alina Vișan (portari), Ramona Ştefan, Oana Ionescu, Mirela Roman, Alla Sheiko, Daciana Balaban (Curtean), Ionela Dinu, Iryna Shutska, Clara Vădineanu, Cătălina Preda, Loredana Gărăcel, Adriana Vasilescu şi Andreea Dincu

2 COMMENTS

  1. CSM Ploiesti nu merita o jucat asa de buna precum Sheiko,nu inteleg cum de nu s-a transferat la o alta echipa unde se face performanta!

  2. mai bine se investesc bani mai multi in sportul prahovean,pentru ca suntem un oras si un judet bogat,fata de alte regiuni ale tarii.
    baietii de ce nu pot promova in liga nationala,pentru ca nu sunt jucatori cu valoare,sau pentru ca nu se vrea?
    este al doilea an fara obiectiv indeplinit si nu se vede nici o schimbare.
    veneam cu drag la meciurile lor,iar acum nici nu stiu cand sunt meciurile.promovati si voi meciurile,distribuind afise.aveti o proasta organizare,venita de la nivel ridicat.incepeti sa cresteti valori,sa promovati sportul,sa redevenim ceea ce am fost,un judet si un oras fruntas

LEAVE A REPLY