CSM Oradea nu va participa în viitorul sezon al Ligii Naționale!

0
3635

Deși promovată matematic în Liga Națională, CSM Oradea va evolua în viitorul sezon tot în Divizia A. Conducerea clubului a anunțat ieri, în cadrul unei conferințe de presă, că decizia a fost luată din motive financiare.

CSM Oradea terminase prima în Seria de Vest a Diviziei A, într-o luptă cu Târgu Jiu. „Pe această cale doresc să anunț că echipa de handbal masculin nu va fi înscrisă în Liga Națională pentru sezonul următor. Acest lucru se întâmplă din rațiuni financiare. Spun asta cu părere de rău, deoarece de-a lungul sezonului am depus eforturi în încercarea de a salva această secție. Nu am fost surprins de parcursul echipei și am demarat activitatea de căutare a soluțiilor de a putea înscrie echipa în primul eșalon. Nu am reușit acest lucru în pofida faptului că am căutat finanțare din mediul privat pentru a completa bugetul pe care îl putem asigura din fondurile clubului. Este foarte clar că în acest moment bugetul echipei de handbal nu poate fi mărit din finanțare publică. Se cunoaște faptul că municipalitatea este implicată într-un amplu proces de modernizare a orașului. În aceste condiții ne-am dorit să implicăm financiar partea privată, însă acest lucru nu s-a întâmplat. În afara unor discuții pe la colțuri nu s-a întâmplat nimic concret”, a declarat președintele Șerban Sere.

Astfel, turneul de promovare/retrogradare de la Călărași capătă o importanță și mai mare, în condițiile în care locul trei asigură participarea în viitorul sezon al Ligii Naționale.

sursă foto: csmoradea.ro

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY