CSM Focșani va evolua în prima ligă în noul sezon. Cinci transferuri realizate de echipa din Vrancea

0
1477

csm focsani reunireCSM Focșani a acceptat provocarea de a evolua în Liga Națională, având șansa după ce HCM Constanța a decis să nu se înscrie. Gruparea din Vrancea ajunge în prima ligă după ce a terminat a patra turneul de baraj de la București, disputat la finalul sezonului trecut, și a realizat cinci transferuri în vederea noului sezon.

Echipa s-a reunit pe data de 20 iulie, ceva mai târziu decât restul echipelor din prima ligă, având în vedere faptul că echipa antrenată de Viorel Ciubotaru se aștepta să evolueze în Divizia A. Până acum, la Focșani au ajuns cinci jucători, Ștefan Marocico (CSU Suceava), Marius Ragea (HC Vaslui), George Cadar (HC Argeș Pitești), Gabriel Voinea (AHC Dunărea Călărași) și Attila Eros (CSU SUceava), care s-a și despărțit de Cătălin Sîsîeac și Teofil Iordache.

Legat de participarea în prima ligă, antrenorul echipei, Viorel Ciubotaru, ne-a declarat: „E ceva unic pentru Focșani. E pentru prima oară când vom evolua în prima ligă. Luăm cu încredere această această provocare. E foarte din scurt, achizițiile le făcusem pentru a termina pe locurile 1-2 în Divizia A. Vedem ce vom reuși, avem ca obiectiv evitarea retrogradării, nu putem discuta de altceva.”.

Momentan, antrenamentele echipei se desfășoară afară, urmând ca de săptămâna viitoare echipa să între și în sală.

sursă foto: csmfocsani2007.ro

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY