CSM București vrea toate punctele de la Turda: „Băieții sunt motivați !”

0
980

mario blazevic csmbCoborâtă pe locul șase în urma ultimelor rezultate înregistrate, dar la doar patru puncte de liderul Minaur, CSM București are de trecut peste un test destul de dificil: meciul de la Turda. Echipa din capitală nu concepe alt rezultat decât victoria în duelul cu formația lui Horațiu Gal.

CSM București s-a deplasat la Turda cu gândul de a reveni, chiar dacă pentru moment, pe podiumul Ligii Naționalei. Gruparea din capitală este încrezătoare înaintea acestui meci, chiar dacă oficialii echipei sunt convinși că va fi unul dificil. „Sperăm să obținem cele trei puncte puse în joc. Ne dorim victoria în meciul de astăzi, chiar dacă știm că nu va fi un meci ușor. Se apropie finalul sezonului regulat și fiecare punct are importanța lui. Băieții sunt motivați, s-au pregătit bine în această săptămână, știu ce îi așteaptă. Am încredere că vom pleca cu toate punctele de la Turda.”, ne-a declarat Bogdan Vasiliu, șeful secției de handbal.

Pentru partida din această seară, Bozo Rudic și Ovidiu Mihăilă nu se vor putea baza pe Krsto Milosevic și Marko Simovic, ambii accidentați. Meciul va începe la ora 17:00, în Sala „Gh. Barițiu” din Turda.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY