CSM București trece la limită de Reșița în primul meci din sferturi

0
2182

Sâmbătă seară în Sala „Rapid” s-au întâlnit CSM București și HC Adrian Petrea, într-un meci ce a contat pentru sferturile play-off-ului Ligii Naționale masculine. Cele două formații au oferit un nou meci atractiv, cu multe faze frumoase de handbal, din care bucureștenii au ieșit învingători cu 30-29.

Deși începutul partidei a fost unul favorabil gazdelor, Reșița a reușit o nouă revenire spectaculoasă, la fel ca și în Cupa României și în returul Ligii Naționale. Doar că de data aceasta gazdele nu au mai lăsat ca victoria să le scape printre degete și s-au impus la limită. CSM-ul a condus cu 9-4, s-a văzut egalată în finalul primului act, la 14 și 15, însă a reușit să intre la cabine în avantaj după un gol al lui Negru din extremă, în situație de om în plus, în ultimele secunde.

Partea a doua a avut tot formația gazdă în prim-plan, care s-a desprins după câteva intervenții bune ale lui Blazevic. Din nou însă bănățenii au forțat revenirea, reușind să se apropie de la 30-25 la 30-29, cu opt secunde înainte de final. Timpul rămas n-a fost însă suficient pentru ca formația lui Adi Petrea să împingă meciul la aruncările de la șapte metri, iar vicecampioana bifează primul succes din această serie.

A doua partidă a acestei serii este programată pe 29 aprilie, la Reșița.

Results

TeamPrima reprizăRezultat final
CSM București1630
CSM Reșița1529

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY