CSM București țintește eventul în 2016

0
1605

După ce în 2015 a obținut prima medalie din istorie, echipa masculină a clubului CSM București țintește mai sus în acest an. Gruparea din capitală își dorește eventul, chiar dacă misiunea nu va fi una ușoară.

Echipa de pe poziția a treia a Ligii Naționale s-a reunit pe data de 6 ianuarie și s-a pregătit timp de 10 zile la Cheile Grădiștei, unde s-a pus accentul pe pregătirea fizică. Zvonko Sundovski n-a avut însă întreg lotul la dispoziție, Mario Blazevic, Marius Novanc, Ionuț Iancu și Naumce Mojsovski fiind plecați la echipele naționale, în timp ce Marko Simovic are în continuare probleme la umăr.

Un lucru este cert: CSM București dorește eventul în acest sezon, dar și un parcurs cât mai lung în Cupa EHF. „Sper să fim sănătoși în primul rând. Ne dorim o calificare din grupele Cupei EHF și eventul pe plan intern.”, ne-a spus noul director general al vicecampioanei, Bogdan Vasiliu.

În această dimineață, bucureștenii dispută o partidă amicală, la Ploiești. Debutul oficial în 2016 este programat pe 31 ianuarie, când CSM București va întâlni pe teren propriu pe HC Adrian Petrea, în Cupa României, în Sala „Rapid”.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY