CSM București și Potaissa Turda și-au aflat adversarii din sferturile Cupei Challenge! Cale liberă spre o finală 100% românească

0
909

Astăzi, la Viena, a avut loc tragerea la sorți a sferturilor și semifinalelor Cupei Challenge. Atât CSM București, cât și Potaissa Turda, vor avea misiuni destul de grele în sferturi.

CSM București va întâlni în sferturi liderul din Rusia, HC Victor Stavropol, însă are prima șansă la calificare. Bucureștenii vor disputa returul pe teren propriu, un avantaj destul de important.

În schimb, Potaissa Turda se va reîntâlni cu AEK Atena, formație pe care a învins-o în finala competiției în urmă cu doi ani. AEK Atena s-a întărit însă considerabil, domină campionatul Greciei în acest sezon și îl are în componență și pe fostul internațional român Bogdan Criciotoiu. De asemenea, la AEK evoluează și Ingacio Moya, fostul jucător al CSM-ului și al Energiei Pandurii Târgu Jiu.

În cazul în care se vor califica în semifinale, CSM București va întâlni pe câștigătoarea duelului HCB Karvina-Dukla Praga, în timp ce Potaissa Turda ar urma să dea piept cu Halden sau Valur. În acest context, CSM și Turda pot disputa finala competiției.

Programul sferturilor:
HC Victor Stavropol-CSM București
HCB Karvina-Dukla Praga
AEK Atena-Potaissa Turda
Halden-Valur

Meciurile tur ale sferturilor de finală sunt programate pe 21/22 martie, iar cele retur o săptămână mai târziu.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY