CSM București și HCM Rm. Vâlcea au încheiat 2014 cu victorii

0
1084

cristina varzaru csmbCSM București și HCM Rm. Vâlcea au câștigat ultimele meciuri ale anului, cu Dunărea Brăila, respectiv HC Zalău. Dacă la București meciul s-a rupt după minutul 40, la Vâlcea gazdele au rezolvat partida în ultimul sfert de oră.

Brăila a făcut un meci bun timp de 40 de minute în Sala „Rapid” din București, dar a cedat în final. CSM-ul a accelerat în finalul primei reprize și s-a desprins la șapte lungimi, însă avantajul s-a redus imediat de la reluare în urma reușitelor Adei Moldovan (20-17). A urmat însă o cădere a elevelor Alexandrinei Soare, iar bucureștencele au condus și la 12 goluri, pentru ca la final să câștige cu 35-26. Cea mai bună marcatoare a fost Perianu, cu 9 goluri, urmată de Rodrigues, 8.

La Vâlcea, HCM a obținut un succes care îi oferă o iarnă mai liniștită. Zalăul a intrat mai bine în meci și a avut 8-5 în minutul 18, dar gazdele au revenit rapid și a egalat în patru minute. La pauză, gruparea din Zăvoi a condus cu 12-11 și a controlat în totalitate actul secund, obținând în cele din urmă victoria, 28-23. Cea mai bună marcatoare a meciului a fost Puiu, cu 9 reușite.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY