CSM București și-a asigurat prima poziție la finalul turului

0
1190

csm bucuresti 14-15 echipaCSM București a câștigat dramatic partida cu Poli Timișoara, ultima a etapei a XI-a, 31-30, după ce a fost condusă în permanență din minutul 25. Simovic a adus victoria CSM-ului în ultimele secunde, însă un aport major în acest succes l-a avut și portarul Iancu.

Poli a arătat de ce a scăpat neînvinsă în duelurile cu ocupantele podiumului din sezonul trecut și se poate declara nemulțumită de rezultatul final al partidei. Primele 24 de minute au fost echilibrate, în care cele două echipe au alternat momentele în care s-au aflat la conducere. După aceea, bănățenii au trecut la conducere, s-au desprins la trei lungimi (11-14), dar au cedat teren pe finalul reprizei și CSM-ul a redus din diferență (14-15).

Partea a doua a avut de toate: parade și goluri spectaculoase, nervi întinși la maxim și un deznodământ decis în ultimele secunde. CSM a alergat în permanență după egalare, obținută în cele din urmă pe final, în ultimul minut de joc. Până atunci, la scorul de 25-27, Novanc și Santeiu au avut o altercație, în urma căreia bucureșteanul a primit cartonașul roșu, iar Santeiu eliminare temporară, la fel ca și Rotaru și Chikovani. Intrat între buturi, Iancu și-a făcut și el datoria din plin și a fost unul din principalii artizani ai revenirii, adunând 11 intervenții, cele mai importante în final de meci. De la 28-30 în minutul 58, Poli nu a mai găsit drumul către gol, iar Kostadinovic și Simovic au înscris de trei ori consecutiv, aducând o nouă victorie pentru CSM. 31-30 la final și bucureștenii își asigură prima poziție la finalul turului, în timp ce Poli are cu siguranță mari regrete după acest meci, în condițiile în care s-ar fi putut apropia la șase puncte de primul loc.

CSM București-Poli Timișoara 31-30 (14-15)
CSM București: Iancu, Dragomir, Blazevic (portari), Simovic 9 goluri, Milosevic 4, Novanc 4, Rotaru 4, Constantinescu 3, Kostadinovic 3, Marijanac 2, Negru 2, Sîncelean, Pătru, Răpciugă, Stoica, Capotă
Poli Timișoara: Daskaloski, Stănescu (portari), Grigoraș 9 goluri, Chikovani 4, Ciubotariu 4, Kaftin 4, Irimescu 3, Fenici 3, Halcă 3, Păiuș, Leordean, Timofte, Ursu, Santeiu
Aruncări de la 7m: 3/2, respectiv 4/4
Eliminări: 5 x 2 min., respectiv 8 x 2 min.
Cartonaș roșu: Novanc

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY