CSM București se impune dramatic la Roman!

0
3358

Campioana n-a avut un meci deloc ușor la Roman, impunându-se la limită, scor 22-21 (13-9), după un gol marcat de Rodrigues cu zece secunde înainte de final. A fost al doilea sezon consecutiv în care partida s-a terminat cu acest scor în favoarea CSM-ului la Roman.

Prima repriză a fost însă la discreția oaspetelor, care au condus în permanență, exceptând momentul în care Toskovic egala la 3. CSM-ul a taxat greșelile destul de multe făcute de HCM Roman în primele 30 de minute, dar și de faptul că Grubisic a câștigat net duelul cu Tymoshenkova. S-Manea a dus scorul la 7-3 pentru bucureștence și diferența de patru lungimi a fost conservată până la pauză (13-9).

Disputa s-a animat însă în partea a doua și Romanul a dat o replică neașteptată campioanei. Fetele lui Florin Pera s-au apropiat la un gol în minutul 41, 15-16 după o reușită a lui Chitacu, și puteau egala, însă Iordache a apărat două aruncări de la șapte metri executate de Glibko. Oaspetele au profitat de acest lucru, s-au desprins la patru goluri, 15-19, cu zece minute rămase din meci și jocul părea încheiat. Doar că Romanul a avut o revenire miraculoasă, bazată pe momente mai puțin bune ale elevelor lui Kim Rasmussen, și rezultatul s-a întors: 21-20 în minutul 58. Rodrigues a egalat imediat și tot ea a semnat și ultimul gol al meciului, după ce între timp gazdele fuseseră sancționate cu joc pasiv și Toskovic văzuse o eliminare pentru un fault asupra lui Fisker. În cele zece secunde rămase, Romanul nu a reușit să înscrie golul egalizator, astfel că formația din capitală ia toate punctele și își extinde numărul meciurilor fără înfrângere la 44.

sursă foto: silhouettes.ro

Results

TeamPrima reprizăRezultat final
CSM Roman921
CSM Bucuresti1322

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY