CSM București s-a calificat în sferturile Ligii Campionilor! Craiova și Cisnădie părăsesc Cupa EHF

0
6877

CSM București s-a calificat matematic în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, după ce duminică a învins pe Thuringer, 38-30, în Germania. Tot în weekend, dar în Cupa EHF, Craiova a învins pe Bera Bera, iar Cisnădie a pierdut la Bietigheim.

La finalul turului Grupei Principale 2, CSM București a obținut deja biletele pentru sferturile Ligii Campionilor. Campioana României s-a impus fără prea mari probleme pe terenul lui Thuringer, 38-30, într-un meci în care Majda Mehmedovic nu a evoluat, accidentată.

Pentru CSM București au jucat Grubisic, Ungureanu, Ion – portari, Radicevic 13, Curea 6, Omoregie 6, Lekic 4, Lazovic 3, Manea 2, Hagman 1, Constantinescu 1, Bazaliu 1, Udristioiu 1, Cvijic și Jacobsen.

SCM Craiova-Bera Bera s-a transformat într-un meci fără miză, după ce sâmbătă Nykobing a învins în Croația pe Podravka și și-a asigurat locul 2 în Grupa D a Cupei EHF. Oltencele au câștigat cu 26-23 pe Bera Bera și termina competiția pe poziția a treia, cu cinci puncte acumulate. Pentru SCM Craiova au evoluat Dzukheva 1 gol, Curmenț – portari, Vizitiu 7, Ianăși 5, Tănăsie 3, Tătar 3, Gjeorgijevska 2, Șelaru 2, Nikolic 1, Seric 1, Trifunovic 1, Fachinello, Colac, Costa, Ion

Măgura Cisnădie a pierdut și la Bietigheim și își termină aventura în Cupa EHF cu înfrângeri pe linie. Sibiencele au cedat 17-29, în condițiile în care în Germania a fost deplasat un lot de zece jucătoare. Pentru Cisnădie au evoluat Morenschi, Voicu – portari, Gatzel 7 goluri, Moldovan 5, Apetrei 1, Da Silva 1, Hoha 1, Tomescu 1, Boljevic și Matei.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY