CSM Bucureşti, prima finalistă! Vicecampioana a învins la mare luptă Constanţa

1
3047

CSM Bucureşti este prima formaţie calificată în finala Cupei României la handbal masculin. Bucureştenii au trecut de HC Dobrogea Sud Constanţa cu 26-24 (11-13) şi îşi aşteaptă adversara din ultimul act.

A fost un meci de uzură, în care CSM Bucureşti a rezolvat calificarea pe final. Constănţenii au impresionat, au ţinut un ritm ridicat pe întreaga durată a partidei, în condiţiile în care Djordje Cirkovic s-a bazat doar pe 9 jucători.

Prima repriză a fost controlată de dobrogeni, care au etalat o apărare avansată ce a pus probleme mari adversarilor, lucru reflectat pe tabelă. Constanţa a condus cu 9-4, dar până la pauză a cedat teren şi CSM-ul s-a apropiat: 13-11 după primele 30 de minute.

În partea a doua vicecampioana a reuşit să regleze probleme din ofensivă şi a revenit rapid în joc. S-a mers cap la cap până în final, iar de la 24-24 CSM-ul a punctat de două ori prin Humet şi a rezolvat calificarea în finală.

CSM Bucureşti-HC Dobrogea Sud Constanţa 26-24 (11-13)
CSM Bucureşti: Iancu, Blazevic (portari), Humet 9 goluri, Kostadinovic 4, Negru 4, Novanc 3, Marijanac 3, Milosevic 2, Stamate 1, Militaru, Mojsovski, Stavrositu, Constantinescu, Răpciugă, Rotaru, Ungureanu
HCDS Constanţa: Stanescu, Vasile, Pleşca (portari), Buricea 7 goluri, Cutura 4, Angelovski 4, Rakcevic 3, Vujadinovic 3, Toma 3, Munteanu, Săulescu, Subţirică, Bologa, Enescu, Bodnărescu
Aruncări de la 7m: 2/1, respectiv 4/2
Eliminări: 9 x 2 min., respectiv 7 x 2 min.
Cartonaş roşu: Mojsovski (trei eliminări)

1 COMMENT

LEAVE A REPLY