CSM București pierde la limită meciul de la Rostov

0
497

Handbalistele de la CSM București au pierdut, 23-22 la Rostov Don, dar merg mai departe în Main Round-ul DELO WOMEN`S EHF Champions League, cu trei puncte.

CSM București a încheiat anul 2019 cu o înfrâmgere în cea mai puternică încleștare intercluburi de pe continent. Fetele pregătite de Adrian Vasile au pierdut la un gol în deplasare la Rostov Don, însă merg mai departe în Main Round-ul DELO WOMEN`S EHF Champions League cu un total de trei puncte acumulate după jocurile din prima fază a competiției.

Partida din Rusia, deși pierdută la doar un singur gol, a decurs din start în favoarea gazdelor, care au evoluat exact și au profitat de faptul că ”tigroaicele” au făcut una dintre cele mai slabe reprize din acest sezon. Astfel, la pauză Rostov conducea cu un avans de șapte goluri (14-7).

Lucrurile s-au schimbat un pic în partea secundă, când tehnicianul echipei noastre a încercat să schimbe strategia și jocul CSM București s-a îmbunătățit. Forcingul făcut de Neagu &co în ultimuele patru minute a dus scorul final la 23-22, însă rusoaicele au părut sigure de victorie în permanență.

Cea mai bună marcatoare a CSM-ului a fost Cristina Neagu, autoare a opt goluri. Au mai înscris pentru CSM București: Carmen Martin și Crina Pintea, câte patru goluri, Iulia Curea și Dragana Cvijic, câte două goluri, Andrea Klikovac și Itana Grbic, câte un gol.

sursă: csmbucuresti.ro

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY