CSM București, la primul meci pe teren propriu din acest sezon: „Trebuie să fim atenți”

0
1253

mario blazevic csmbVicecampioana dispută miecuri, cu începere de la ora 18:00, primul meci de pe teren propriu din actualul sezon. Echipa condusă de Zvonko Sundovski și Marko Isakovic vine după un succes la limită, 24-23 la Timișoara, la capătul unei partide în care a tremurat serios pentru cele trei puncte.

La prima vedere, CSM București are o misiune facilă în fața nou-promovatei CSM Ploiești, formație ce a pierdut acasă în runda inaugurală, 28-30, în fața Odorheiului. Bogdan Vasiliu, șeful secției de handbal al clubului din capitală, trage însă un semnal de alarmă înaintea acestui duel. „Ne dorim victoria. Avem un lot echilibrat valoric, ne permitem să-i odihnim pe unii sau pe alții pe parcursul unui joc. Nu vreau să cred că Ploieștiul ne poate surprinde cu ceva, dar trebuie să fim atenți. La Timișoara am fost puțin relaxați, am tratat puțin cam de sus adversarul, de aceea în meciul de mâine trebuie să fim atenți.”, ne-a declarat oficialul CSM-ului.

Programată în Sala Rapid, de la ora 18.00, confruntarea de mâine va fi arbitrată de Iulian Cristea şi Sebastian Hagiu (Iaşi/Vaslui), iar observator va fi Petre Enache (Braşov).

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY