CSM București, în fața primului meci de acasă: „Vom fi concentrați 100%”

0
1013

cristina varzaru csmbDupă succesul la o diferență de șapte goluri de la Zalău, CSM București se află în fața primului meci de acasă al sezonului. În etapa a doua, echipa din capitală va primi vizita nou-promovatei CSM Slobozia, iar misiunea pare ușoară la prima vedere.

Cu ambiții mari în noul sezon, CSM are prima șansă și în duelul de meciuri, cu CSM Slobozia, o formație nou-promovată, care a debutat în Liga Națională cu un succes la limită, 23-22, în fața HCM-ului din Vâlcea. Chiar și așa, Bogdan Vasiliu, șeful secției de handbal, spune că echipa va fi conectată 100% la acest meci. „Nu va fi un meci ușor, deși calculele hârtiei ne dau favorită certă. Suntem în perioada în care dorim să omogenizăm echipa, vom fi concentrați 100% pe acest meci.”, ne-a spus acesta. „Greșelile din partida cu Zalău sunt normale, a fost debutul oficial, a fost o presiune mare, domnul Tadici știe să pună presiune.”, a completat Bogdan Vasiliu.

Debuteaza Cavaleiro ?

Meciul de mâine ar putea însemna debutul oficial al lui Deonise Cavaleiro la CSM București. Ea nu a evoluat în partidele amicale și nici la Zalău din cauza unei accidentări, iar brazilianca va afla în ziua meciului dacă va putea juca.

Elena Șerban, prestație convingătoare în prima etapă

Împrumutată la începutul acestui sezon de CSM București la CSM Ploiești, Elena Șerban a făcut un meci împotriva Coronei Brașov, în prima etapă. Prestația l-a mulțumit și pe Bogdan Vasiliu. „Elena a jucat bine cu Corona. Avem încredere în ea, așteptăm să crească și să ne bazăm pe ea în viitor.”.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY