CSM București, în fața primului derby: „Avem o echipă mai valoroasă”

0
1203

cristina varzaru csmbCSM București se află în fața primului meci cu adevărat tare al sezonului, cel cu Corona Brașov, din Sala „Polivalentă” din
București. Directorul general al echipei, Constantin Căliman, este convins că formația sa va trece cu bine peste acest prim meci tare.

Singura echipă cu victorii pe linie, CSM București, își dorește să rămână cu procentaj maxim și după acest meci, chiar dacă adversară este o altă formație neînvinsă, care a trecut recent de HCM Baia Mare, la limită. „Ne dorim cele trei puncte puse în joc, sper ca publicul să fie alături de noi. Avem o echipă mai valoroasă decât a Brașovului și cred că apărarea, care este punctul nostru forte, va conta foarte mult. Și Brașovul este o echipă valoroasă, dar ne dorim să obținem victoria.”, ne-a declarat Constantin Căliman.

Pierde cu 10-0 meciul cu Craiova ?

Potrivit Prosport, Comisia de Apel a FRH a decis ca meciul cu SCM Craiova să fie pierdut la „masa verde”, cu 0-10, în urma faptului că oficialii echipei din capitală nu au avut ecusoanele și nu au putut sta pe bancă. „Nu am fost informați oficial, dar dacă se va decide așa, vom ataca decizia. La noi este posibil orice. Oricum, cu o victorie azi și una duminică, am reveni pe primul loc, chiar dacă ne vor scade un punct.”, a concluzionat Constantin Căliman.

Partida dintre CSM București și Corona Brașov va avea loc miercuri, de la ora 19:30, în Sala „Polivalentă” din București. Prețul unui bilet este de 5 lei. Meciul va fi oficiat de cuplul Florescu/Stoia.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY