CSM București, gata pentru derby-urile de săptămâna viitoare

0
1360

cristina varzaru constanta-csmbCSM București a efectuat o ultimă repetiție înaintea derby-urilor de săptămâna viitoare, cu Corona Brașov și HCM Baia Mare. Formația din capitală a trecut de CSU Neptun Constanța cu 41-22 și rămâne singura echipă din Liga Națională cu punctaj maxim.

Diferența mare dintre cele două echipe s-a văzut și în joc, CSM București neavând nicio problemă în a se impune categoric la Constanța, spre dezamăgirea lui Ion Crăciun, care și-ar fi dorit o altă abordare a jocului de către elevele sale. 41-22 la final, un antrenament util pentru CSM București înaintea duelurilor cu Corona și Baia Mare, din zilele următoare.

Declarații, potrivit sportsudest.ro:

Ion Crăciun (antrenor CSU Neptun): “Am întâlnit o echipă în care s-a investit foarte mult şi care şi-a arătat valoarea în teren. Îmi pare rău că noi am cedat prea repede şi nu ştiu dacă trebuia să fie chiar asta diferenţa. Avem jucătoare tinere şi fără experienţă şi, la fiecare greşeală, se uitau spre bancă. Pe cine să schimb? Pe cine să bag mai cu experienţă sau mai mult tupeu în joc? Mai avem multe de corectat, mult de muncit. Sigur, nu cu CSM Bucureşti ne batem noi, dar parcă mă dezamăgeşte un pic atitudinea, trebuia să ne batem mai mult. Nu am de ce să le cert pentru înfrângere, dar nici n-am câştigat nimic după meciul de astăzi”.

Cristina Vărzaru (jucătoare CSM București): “Nu a fost, neapărat, un meci uşor. Noi l-am făcut noi uşor, tratându-l cu toată seriozitatea, aşa cum dorim să facem la fiecare meci. În ceea ce priveşte echipa Constanţei, este o echipă tânără, cu multe jucătoare fără experienţă. Nu trebuie să dispere după o astfel de înfrângere, trebuie să le motiveze, să joace mai bine de la joc la joc. Prin astfel de momente am trecut cu toţii, la un moment dat în carieră, trebuie să meargă mai departe şi vor veni şi rezultatele bune”.

CSU Neptun Constanța-CSM București 22-41 (11-20)
CSU Neptun: Sandu, Petrescu (portari), Enescu 10 goluri, Ivan 5, Tămaș 5, Toma 2, Orșivschi, Căldare, Strahan, Bărbos, Mărginean, Bokaric
CSM București: Iordache, Tolnai, Pessoa (portari), Martin 7 goluri, Rodriguez 5, Vetkova 5, Curea 4, Da Silva 4, Cavaleiro 4, Vizitiu 4, Vărzaru 3, Glibko 3, Torstensson 1, Nicula 1, Nan
Aruncări de la 7m: 4/4, respectiv 7/6
Eliminări: 2 x 2 min., respectiv 5 x 2 min.

sursă foto: sportsudest.ro

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY