CSM București continuă seria rezultatelor pozitive

1
1641

marijanac csm-dinamo 13-14CSM București a ajuns la patru partide consecutive fără înfrângere, după 27-24 în deplasarea de la Tg. Jiu, de pe terenul Energiei. De partea cealaltă, gorjenii rămân cu un singur succes, iar sezonul pare compromis deja, deși ne aflăm abia în etapa a noua.

Energia a dat cu piciorul probabil ultimei șanse de a rămâne în cursa pentru un loc în play-off la finalul sezonului, deși nu au făcut un joc slab astăzi. Gorjenii, cu un singur succes stagional, au pierdut în fața CSM-ului, formație care crește de la meci la meci și care a ajuns pe podium în urma acestei victorii.

Bucureștenii au început bine și s-au aflat la conducere pe întreaga durată a primei reprize, iar în debutul reprizei secunde s-a desprins la trei goluri, dar a urmat o perioadă mai puțin fastă și Energia a trecut la conducere (20-17, minutul 44). În șase minute, CSM-ul a egalat la 20, iar echilibrul a persistat până în minutul 56, moment din care oaspeții nu au mai primit gol și au putut să se desprindă în învingătoare. 27-24 la final și o victorie ce propulsează formația condusă de Bozo Rudic și Ovidiu Mihăilă pe locul al treilea, la egalitate de puncte cu HCM Constanța.

Ovidiu Mihăilă, CSM București: „Ne așteptam să fie un meci foarte greu, era ultima șansă a lor de a menține o cât de cât o legătură cu plutonul de mijloc. Au făcut cel mai bun meci al lor din acest sezon, dar am demonstrat încă o dată că suntem pe un trend ascendent. E meritul băieților, și-au dorit să arate că formează un grup unit. Trebuie să gestionăm bine această pauză, pentru ca la reluare să avem aceeași atitudine și același parcurs, ca până acum. Îi felicităm pentru atitudine și caracterul de care au dat dovadă.”

Energia Pandurii Tg. Jiu-CSM București 24-27 (12-13)
Energia: Acatrinei 10 goluri, Kekezovic 5, Halasz 5, Dragnea 2, Ilieș 1, Sifre 1
CSM București: Marijanac 7 goluri, Milosevic 5, Simovic 3, Constantinescu 3, Stamate 3, Novanc 2, Pătru 1, Negru 1, Rotaru 1, Kostadinovic 1
Aruncări de la 7m: 1/1, respectiv 3/3
Eliminări: 5 x 2 min., respectiv 4 x 2 min.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY