CSM București câștigă cu șansă la Vaslui

0
1121

csmb-vaslui 14-15Pentru a treia oară în acest sezon, CSM București s-a impus la limită. După Timișoara și Ploiești, a venit rândul Vasluiului să cedeze la mare luptă în duelul cu vicecampioana.

A fost un meci dramatic la Vaslui, în care gazdele au avut în final șansa de a scoate un punct. Per-ansamblu a fost un meci echilibrat, în care echipele și-au împărțit momentele în care au jucat bine. S-a mers cap la cap până la 10-10 în prima repriză, după care a urmat o serie de cinci goluri consecutive ale oaspeților, începută și terminată de Javier Humet. Până la pauză moldovenii au revenit la un gol în urma vicecampionilor, ca urmare a patru goluri consecutive.

CSM a început mai bine partea a doua și Novanc și Șomlea au dus scorul la 15-18. HC Vaslui a egalat în doar patru minute prin Polocoșer și Soare, iar din acel moment s-a mers din nou cap la cap, până la 23-23 (minutul 51). Negru și Kostadinovic au desprins echipa bucureșteană la două lungimi, diferență înregistrată până în minutul 59, 26-28. La acest scor, Soare a ratat o aruncare de la șapte metri, dar chiar și așa gazdele puteau scoate o remiză. Polocoșer a redus din diferență, Humet a ratat pentru echipa lui Sundovski, iar Sandu Iacob a solicitat timp de odihnă cu zece secunde înainte de final. Doar că Polocoșer nu a găsit drumul către gol, aruncarea sa lovind blocajul advers, astfel că CSM București pleacă cu toate cele trei puncte din Moldova.

HC Vaslui-CSM București 27-28 (15-16)
HC Vaslui: Pralea, Stănescu (portari), Polocoșer 6 goluri, Roșu 6, Soare 6, M. Bujor 4, Hagiu 3, G. Bujor 1, Moldovan 1, Sandu, Cotinghiu, Hrimiuc, Anton
CSM București: Iancu, Blazevic (portari), Șomlea 7 goluri, Kostadinovic 7, Negru 6, Humet 3, Marijanac 2, Militaru 1, Novanc 1, Stamate 1, Milosevic, Simovic, Stavrositu
Aruncări de la 7m: 9/5, respectiv 3/2
Eliminări: 4 x 2 min., respectiv 5 x 2 min.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY