CSM București aduce inter dreapta din Slovenia!

0
3003

Gašper Hrastnik devine „tigru”! Jucătorul, originar din Slovenia, a semnat un contract pe două sezoane cu CSM București și va evolua cu numărul 7.

Gašper Hrasnik este cel de-al doilea jucător străin transferat în această vară la CSMB, după Alexander Tioumentsev Barabash. Slovenul evoluează pe postul de inter dreapta și vine la echipa capitalei de la RK Maribor Branik. Hrastnik are în palmares o medalie de bronz în Campionatul Sloveniei, obținută în 2015, și o medalie de argint în Cupa Sloveniei, ambele câștigate cu Maribor. Gašper se află la prima aventură în afara țării natale, până în prezent evoluând doar la echipe din campionatul sloven, precum RD Termo, RK Jeruzalem, RK Cimos Koper sau RK Maribor.

Gašper Hrastnik: De când am început să practic handbalul, la vârsta de 13 ani, mi-am dorit să joc la un club cu ambiții mari din străinătate. Sunt foarte fericit că mi s-a dat ocazia să fac parte dintr-o asemenea echipă cu jucători de calitate. Îmi doresc să ajut cât mai mult la îndeplinirea obiectivelor pentru următoarele sezoane. Abia aștept să începem pregătirea și sper să mă integrez cât mai repede și mai bine în echipă.

Bogdan Vasiliu: Gašper este un jucător de mare perspectivă, care sunt convins că se va integra extrem de repede la CSM București. Cu el și cu Javi Humet am securizat postul de inter dreapta.

sursă: csmbucuresti.ro

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY