CSM București a trăit periculos partida cu Brăila, Vâlcea a învins Rapidul! Corona, succes în fața Clujului

0
1269

Trei din formațiile implicate în cupele europene, SCM Râmnicu Vâlcea, CSM București și Corona Brașov, au susținut partide în Liga Florilor. Toate cele trei s-au impus, însă vicecampioana CSM București a avut emoții cu Brăila.

Fără Lekic și Martin, CSM București a trăit periculos disputa cu Brăila, deși s-a impus în final cu 33-26. Diferența de la final este mult prea mare pentru realitatea din teren, pentru că Brăila a condus cu 14-9 în prima repriză și se afla în avantaj în minutul 50, 24-23! Finalul bucureștencelor a fost fantastic, într-un meci în care Linea Torstensson a marcat de opt ori.

SCM Râmnicu Vâlcea s-a impus cu 26-18 în fața Rapidului, într-un meci în care Florin Pera le-a menajat pe Yuliya Dumanska și Cristina Florica și le-a oferit minute de joc și tinerelor Diana Ciucă, Daniela Marin și Roberta Stamin. Victoria n-a fost pusă în pericol în niciun moment, campioana conducând pe tabelă pe întreaga durată a meciului. La Rapid a debutat Ana Maria Dumitrașcu, pivot împrumutat de la Dacia Mioveni.

Între cele două meciuri cu Bera Bera, Corona Brașov a întâlnit-o pe ”U” Cluj, ultima clasată din Liga Florilor. A fost 33-30 pentru brașovence, însă cu destule emoții, deși partida părea să curgă spre un succes clar al gazdelor, care au condus cu 16-8 în minutul 22. Clujencele s-au apropiat pe tabelă la doar un singur gol pe final, 25-24, 26-25, 29-28 și 30-29, însă Corona s-a impus în cele din urmă, după ce Neagu, Tîrcă și Pavicevic au marcat trei goluri consecutive.

Rezultatele etapei a șasea (click pe scor pentru marcatoare):

Rezultatele etapei a șaptea (click pe scor pentru marcatoare):

Programul etapei a opta (click pe scor pentru marcatoare) și clasamentul la zi:

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY