CSM București a ratat calificarea în Final Four-ul Ligii Campionilor

0
5119

Handbalistele noastre au fost învinse de Metz și în returul sferturilor (23-22) și au ratat astfel șansa de a fi, pentru a patra oară consecutiv, în Final Four-ul de la Budapesta.

”Tigroaicele” s-au oprit în faza sferturilor de finală în acest sezon al Ligii Campionilor. Sportivele pregătite de Dragan Djukic au pierdut contra lui Metz și manșa retur, 23-22, după ce la București fuseseră învinse de franțuzoaice la cinci goluri diferență. Deși s-au luptat admirabil din primul până în ultimul minut al partidei disputate în deplasare, jucătoarele de la CSM București nu au reușit să întoarcă rezultatul din tur, astfel că au ratat calificarea între cele mai bune patru echipe de club de pe continent.

Marcatoarele echipei noastre au fost: Andrea Lekic, 5 goluri, Barbara Lazovic și Majda Mehmedovic, câte patru goluri, Claudia Constantinescu, Jovanka Radicevic și Elizabeth Omoregie, cu câte trei goluri. De partea cealaltă, Meline Nocandy a fost cea mai bună jucătoare a campioanelor Franței, cu șase goluri înscrise.

Pe lângă Metz, în careul de ași au mai ajuns: Györi Audi ETO KC, Rostov-Don și Vipers Kristiansand. Final Four-ul Ligii Campionilor are loc în Ungaria, la Budapesta, în perioada 11-12 mai.

sursă: csmbucuresti.ro

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY