CSM București a câștigat primul derby al sezonului ! Bogdan Burcea, vehement la adresa arbitrajului

2
1734

csm-corona 14-15Primul test cu adevărat important al sezonului al CSM-ului a avut loc aseară, în Sala „Polivalentă” din capitală, unde s-a deplasat Corona Brașov. Bucureștencele și-au respectat statutul de favorite și s-au impus cu 25-19, însă antrenorul oaspetelor, Bogdan Burcea, a acuzat la final arbitrajul.

Pe teren, a fost o dispută echilibrată în mare parte, în care Corona a condus doar în debut, 2-1. Cele două apărări au dus greul în partida din capitală, însă e drept că și atacurile celor două formații au risipit cu ușurință multe baloane. Pessoa și-a demonstrat încă o dată clasa și a permis colegelor sale din ofensivă să ducă scorul la 11-6 (minutul 21), dar în patru minute Corona a revenit și s-a apropiat la un singur gol (11-10). Cavaleiro a stabilit scorul pauzei, 12-10, în timp ce de la reluare CSM București a avut în permanență un avantaj de minim două goluri. Mai mult, la jumătatea primei părți, gazdele se desprindeau decisiv, 20-15, chiar dacă până la final brașovencele și-au jucat șansa și au avut mai multe oportunități de a reduce deficitul la două lungimi. Scor final 25-19 și CSM merge la Baia Mare în derby-ul campionatului, duminică, de la ora 17:15.

Bogdan Burcea, Corona Brașov: „Între noi și CSM București nu a fost nicio diferență ! Dimpotrivă, au avut mai mult sprijin ! Atâta tot, singura diferență de astăzi dintre noi și CSM București. Nu știu dacă banca de rezervă a făcut pași sau fault în atac, mă plâng pentru că am dreptul să mă plâng astăzi. Când nu am avut dreptul, nu am avut dreptul.”

Aurelia Brădeanu, Corona Brașov: „Nu s-a decis meciul în ultimele minute, din păcate am greșit noi foarte mult și ne-a costat. Este un campionat interesant, noi ne jucăm șansa, fiecare echipă își joacă șansa, vom vedea la final. Campionatul este foarte lung, sunt foarte meciuri, vom vedea la final fiecare echipă ce pregătire va avea.”

Mayssa Pessoa, CSM București: „Sunt foarte fericită pentru că am câștigat la șase goluri, am muncit mult pentru acest meci. În prima repriză nu am jucat foarte bine, dar în a doua am avut mai multă intensitate și am reușit. Avem nevoie de victorie la Baia Mare, am pierdut patru puncte, vrem să le luăm înapoi și să rămânem pe primul loc.”

CSM București-Corona Brașov 25-19 (12-10)
CSM București: Tolnai, Pessoa (portari), Torstensson 7 goluri, Rodrigues 6, Da Silva 5, Vărzaru 2, Marin 2, Cavaleiro 2, Curea 1, Tivadar, Vetkova, Glibko, Vizitiu
Corona Brașov: Mîrcă, Dedu (portari), Brădeanu 6 goluri, Pricopi 3, Zamfir 3, Tudor 2, Bondar 1, Chiper 1, Neagu 1, Hotea 1, Rațiu 1, Dincă, Țăcălie, Apetrei
Aruncări de la 7m: 2/1, respectiv 4/0
Eliminări: 6 x 2 min., respectiv 4 x 2 min.

2 COMMENTS

  1. BOGDAN BURCEA ARE PERFECTA DREPTATE !
    LA BUNUL PLAC AL CSM-ULUI S-A SCHIMBAT SI OBSERVATORUL JOCULUI…IN BAZA CAREI CLAUZE????
    IAR ARBITRELE …..CASEI ( BUCHRESTI TROPHI) SI-AU INDEPLINIT CU PRISOSINTA ….DELEGAREA !!!
    URMATOAREA DELEGARE CU TOT TACAMUL LA….BAIA MARE !!!!

  2. Are dreptate Burcea…Usor Usor l-au adus unde au vrut. Vasiliu se plange tot timpul de sistem, ca lupta impotri va sistemului. Care sistem??? Acela care a permis furtul a zeci de copii de la cluburile lor? Sistemul care a schimbat observatorul jocurilor si cel care va tine in spate….Hotul care striga hotii. Hai CSM Bucuresti

LEAVE A REPLY