CSM București a anunțat primul transfer al verii!

0
3464

Campania de achiziții începe la CSM București! Alexander Tioumentsev Barabash este primul jucător străin care se alătură familiei Tigrilor în acest sezon.

Cu o vastă experiență în cupele europene, în special în Liga Campionilor, Sasha, după cum îl strigă prietenii, are 33 de ani și evoluează pe postul de coordonator. Născut pe 4 octombrie 1983 în Ajtúbinsk, Rusia, Tioumentsev are dublă cetățenie, rusă și spaniolă. Sasha a jucat, timp de un sezon, alături de românii Dan Racoțea și Valentin Ghionea la Orlen Wisła Płock (Polonia). De-a lungul carierei a mai evoluat la Bidasoa Irún (Spania), Balonmano Ciudad de Almería (Spania), Naturhouse La Rioja (Spania) și Meshkov Brest (Belarus). Sasha a semnat un contract valabil pe două sezoane și va purta tricoul cu numărul 29.

Alexander provine dintr-o familie cu tradiție în handbal, tatăl său fiind cunoscutul Andrei Tioumentsev, unul dintre cei mai buni jucători de handbal ai Uniunii Sovietice, alături de care a cucerit medalia de aur la Jocurile Olimpice de la Seul 1988.

Alexander Tioumentsev Barabash: „Atenția pe care mi-a acordat-o CSM București a fost factorul decisiv în semnarea contractului. M-a atras, în primul rând, proiectul și faptul că se dorește performanță. Sunt foarte încântat de acest transfer și abia aștept să începem sezonul.”

Bogdan Vasiliu, șef birou handbal: „Sasha este un jucător model, care și-a petrecut viața în lumea handbalului. Este un sportiv profesionist, cu o experiență internațională vastă și sunt convins că va fi creierul unei echipe care ne va aduce primul titlu de campioni.”

Palmares:
– campion al Belarusului și câștigător al medaliei de bronz în SEHA League, alături de Meshkov Brest
– vicecampion al Poloniei, alături de Orlen Wisła Płock
– o medalie de argint și una de bronz în Liga Asobal cu echipa Naturhouse la Rioja

sursă: csmbucuresti.ro

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY