CSM București a anunțat înlocuitorul lui Zvonko Sundovski!

0
4685

Echipa de handbal masculin – seniori a Clubului Sportiv Municipal București anunță noul staff tehnic cu care va aborda sezoanele 2017-2018 și 2018-2019: Pablo Campos Suñen (antrenor principal), Xavier Salvador Jaumà (antrenor secund) și Mario Blazevic (antrenor cu portarii).

După doi ani petrecuți la CSM București, timp în care au câștigat de două ori medaliile de argint în Liga Națională și o Cupă a României, Zvonko Shundovski și Marko Isakovic își încheie colaborarea cu echipa Tigrilor.

Pablo „Pau” Campos Suñen are 41 ani și vine la conducerea formației vicecampioane după o perioadă de 8 ani petrecută la Club Handbol Bordils din Spania. Pau este unul dintre antrenorii care și-au lăsat amprenta pe formarea portarului de la FC Barcelona, Gonzalo Perez de Vargas, în perioada 2007-2009, cât timp a colaborat cu echipa catalană. Despre venirea lui la clubul din capitală, antrenorul principal a declarat: Sunt foarte mulțumit de alegerea mea. Proiectul propus de CSM București mă încântă, este un proiect ambițios. Obiectivele propuse de club sunt realiste și, totodată, motivante pentru noi.

Pau Campos va fi secondat de Xevi Salvador, cu care a colaborat la Club Handbol Bordils. Antrenorul secund se va ocupa și de pregătirea fizică a Tigrilor, fiind absolvent al masterului de Performanță sporită în sporturile de echipă al Universității din Barcelona. Xevi a colaborat și cu clubul de fotbal Palamos, Academia de Tenis Sánchez-Casal. Din punct de vedere academic, Salvador Jaumà a ocupat funcția de profesor asociat la Universitatea din Giroda, precum și colaborator al secției de medicină sportivă de la spitalul din Palamos. Mai mult de-atât, Xevi este fondatorul centrului de recuperare și antrenament La Bisbal d’Empordà din Catalunia.

Mario Blazevic va prelua atribuțiile lui Vasile Cocuz în ceea ce privește pregătirea portarilor, fiind antrenor-jucător. Fostul mare handbalist al României, Vasile Cocuz, rămâne în familia Tigrilor și se va ocupa de coordonarea și formarea portarilor de la echipele de tineret și juniori din cadrul CCJ.

Bogdan Vasiliu:Am mare încredere în Pau și Xevi că se vor acomoda extrem de repede și că ne vor ajuta să devenim în premieră campioni naționali. Cei doi provin dintr-o școală de handbal puternică, școala spaniolă, și pe lângă faptul că vor antrena echipa de seniori, vor trasa și linia de pregătire pentru Centrul de Copii și Juniori pe ramura handbal masculin.Totodată, vreau să le mulțumesc lui Zvonko Shundovski și lui Marko Isakovic pentru activitatea depusă la CSM București.

sursă: csmbucuresti.ro

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY