CSM București a ajuns la șapte victorii consecutive! CSM Focșani a câștigat după două luni, Suceava revine de la -5 pentru a câștiga cu Reșița! Succes scontat al Constanței cu Făgăraș

0
4131

Primele meciuri din etapa a 15-a a Ligii Naționale au avut loc astăzi. Trei din formațiile ce au evoluat pe teren propriu au câștigat, CSU Suceava, CSM Focșani și HC Dobrogea Sud Constanța, în timp ce CSM București s-a impus la Vaslui.

Reșița s-a predat greu la Suceava, iar revenirile lui Bahan și Huta în echipă s-au simțit. Bănățenii au cedat pe final, după ce la pauză au condus cu 15-10.

La Vaslui, CSM București a câștigat cu 27-22 pentru al șaptelea succes consecutiv. Vicecampioana s-a apropiat la două puncte de podium, cu mențiunea că HC Odorhei va juca mâine la Chiajna cu Steaua.

CSM Focșani s-a impus pe final în meciul cu CSM Satu Mare, 26-23, în condițiile în care oaspeții au condus pe aproape întreaga durată a meciului. Mihăiță Miroiu a fost cel mai bun marcator al meciului, cu nouă reușite.

Constanța s-a impus conform așteptărilor în fața Făgărașiului, într-un meci în care jucători importanți din ambele echipe nu au evoluat. A fost 30-26 la final, iar Dobrogea trece pe primul loc, cel puțin până mâine.

Rezultatele înregistrate astăzi (click pe rezultat pentru marcatori) și programul partidelor de mâine:

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY