CSM Bistrița nu are obiectiv în sfertul cu Rapid: „Vrem să ne bucurăm de handbal!”

0
2324

CSM Bistrița are șansa de a obține o performanță important, la un singur an de la promovarea în Liga Națională. Fetele antrenate de Horațiu Pașca pot obține calificarea în Final Four-ul Cupei României, însă pentru acest lucru trebuie să treacă de Rapid, miercuri, în Sala „Giulești”.

CSM Bistrița nu și-a stabilit însă un obiectiv clar pentru această ediție a Cupei României, astfel că singurul scop al antrenorului bistrițean este ca fetele sale să facă un joc cât mai bun. „Venim la Rapid să ne bucurăm de handbal, de competiție, așa cum am făcut și la Brașov. Sper ca până mâine să le recuperăm pe Oana Chirilă și Laura Pristăvița, care nu s-au antrenat în ultima perioadă. Mă îngrijorează starea de sănătate a fetelor, am avut pe 29 aprilie și 4 mai meciuri cu Roman și la Brașov de o încărcătură fizică și psihică foarte mare. Ne așteaptă un meci foarte greu la Rapid, toată lumea a avut probleme cu ea, indiferent că s-a aflat în prima ligă sau în liga a doua. Practică un joc în viteză, e stilul domnului Mărgulescu, unul din cei mai buni antrenori pe care i-a avut România vreodată.”, ne-a spus Horațiu Pașca, antrenorul Bistriței.

Cele două formații s-au întâlnit și în sezonul trecut al Cupei României, atunci când Rapidul a câștigat la Bistrița cu 34-28.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY