CSA Steaua câștigă și în fața Timișoarei fără emoții

0
2071

HANDBAL MASCULIN:CSA STEAUA BUCURESTI-AHC POTAISSA TURDA, LIGA NATIONALA (22.08.2015)CSA Steaua Alexandrion București a bifat al doilea succes din această stagiune, 27-21 (13-8) în fața Politehnicii Timișoara, o formație ce nu a ținut pasul decât în primul sfert de oră.

La fel ca și în primul meci, Steaua s-a bazat pe o defensivă solidă și pe un portar extrem de inspirat, Ivan Matskevich. Primele cinci minute alte întâlnirii au fost fără gol, după care Szoke a spart gheața și Ouksir și Irimescu au dus scorul la 3-0. Chikovani a redus din handicap, iar Szoke a refăcut diferența de trei goluri, scor la care au urmat câteva momente mai puțin bune ale elevilor lui Ovidiu Mihăilă. Bănățenii au egalat la 4 în minutul 16, după golul lui Lasica, însă a fost ultimul moment de echilibru al partidei. Până la pauză, Steaua s-a desprins la cinci goluri, 13-8, în timp ce Timofte a văzut roșu cu opt minute înaintea finalului reprizei, după ce l-a lovit în față pe Matskevich, la o aruncare de la șapte metri.

În partea secundă, Steaua a gestionat cu mult calm avantajul obținut și nu a dat nicio șansă adversarei să se apropie pe tabelă. Mai mult, gazdele au avut chiar și șapte goluri peste adversari, 24-17 și 26-19, iar la final s-au impus cu 27-21, un succes clar și meritat.

CSA Steaua Alexandrion București-Poli Timișoara 27-21 (13-8)
CSA Steaua: Matskevich, Dragomir (portari), Georgescu 6 goluri, Florea 5, Szoke 4, Grasu 3, Stetsyura 3, Irimescu 3, Ouksir 2, Johansson 1, Stanciu
Poli Timișoara: Daskaloski (portar), Pejovic 6 goluri, Fenici 5, Chikovani 3, Lasica 2, Leordean 1, Neamțu 1, Ștefan 1, Grigoraș 1, Halcă 1, Păiuș, Santeiu
Aruncări de la 7m: 5/2, respectiv 5/3
Eliminări: Grasu (2), Johansson, Ouksir (2), respectiv Chikovani (2), Santeiu (2), Halcă
Cartonaș roșu: Timofte

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY