CSA Steaua a transferat doi jucători din Liga Asobal !

0
2318

rodrigo salinasCSA Steaua Alexandrion București a realizat primele două transferuri ale verii. La gruparea condusă de Viorel Mazilu au ajuns doi jucători care au evoluat în sezonul trecut al Ligii Asobal, unul din Chile și unul din Cuba, care acoperă posturile de inter dreapta și inter stânga.

Din Chile vine Rodrigo Salinas Munoz (foto), un inter dreapta de 25 de ani, care a evoluat în sezonul trecut la Fraikin BM Granollers, echipă ce a terminat pe poziția a treia în sezonul trecut al Ligii Asobal. Salinas a înscris 128 de goluri în sezonul trecut în Spania și a fost desemnat în urmă cu o lună cel mai bun inter dreapta al Jocurilor Pan-Americane, acolo unde Chile a terminat pe locul al treilea, după Brazilia și Argentina. De asemenea, jucătorul de 25 de ani a fost al doilea marcator al competiției, cu 40 de reușite.

Pentru postul de inter stânga, Steaua l-a transferat pe cubanezul Guillermo Corzo Gomez, în vârstă de 34 de ani. Corzo Gomez a îmbrăcat în sezonul trecut tricoul lui Valladolid, formație ce a retrogradat în liga secundă și s-a desființat ulterior din cauza problemelor financiare. Cubanezul a reușit să marcheze de 127 de ori în sezonul 2013/2014 al Ligii Asobal și în 2009 a întâlnit Steaua, în Cupa Cupelor, pe când evolua pentru Conversano. Atunci, Corzo Gomez a înscris de trei ori în cele două meciuri.

Campania de achiziții a Stelei nu se va opri însă aici, iar la jumătatea lunii august lotul va fi definitivat. „De câteva zile au venit și cei doi străini în echipă. Așteptăm să mai facem un transfer, până în data de 15 august vom avea lotul complet.”, ne-a declarat Andrei Cian, președintele CSA Steaua Alexandrion București.

Primul meci amical pentru Steaua este programat pe 31 august, în București, în compania marii rivale, Dinamo, cu începere de la ora 18:00. Partida va avea loc în Sala „Dinamo”.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY