CSA Steaua a adus un fost jucător al lui VfL Gummersbach!

0
2688

Conducerea echipei CSA Steaua Alexandrion București a perfectat un nou transfer în vederea sezonului 2016/2017. Sârbul de 26 de ani Ivan Dimitrijevic a ajuns la București în cursul zilei de luni și s-a alăturat colegilor săi în cantonamentul de la Cheile Grădiștei.

Născut la Belgrad, Ivan Dimitrijevic (1.98, 90 kg.) evoluează pe postul de inter stânga și vine la Steaua după două sezoane petrecute în Austria, la Bregenz și Bruck. Dimitrijevic a debutat ca senior în tricoul lui Partizan Belgrad, cu care a cucerit două titluri de campion și două Cupe ale Serbiei și a mai evoluat în cariera sa la VfL Gummersbach, Al Saad și Al Ain. Noua achiziție a Stelei a participat, de asemenea, la Campionatul European Under 21 din 2011 cu naționala Serbiei.

„Știu că am venit la un club mare! M-am informat despre campionatul României, am vorbit cu Milos Kostadinovic și cu alți jucători sârbi care au jucat sau joacă aici, și știu că este un campionat puternic. Știu că aici pot progresa. Sunt foarte bucuros că am ajuns la Steaua și primul pas pe care vreau să-l fac este să mă pregătesc bine în această perioadă. Apoi, o vom lua pas cu pas și cred că putem termina în primele patru în campionat. Cred că ne putem bate chiar și pentru un trofeu în acest sezon!”, a declarat Ivan Dimitrijevic la sosirea în România.

sursă: Facebook CSA Steaua Alexandrion

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY