Cristina Zamfir duce Corona către victorie

0
1772

corona brasov echipa 15-16Învinsă fără drept de apel în etapa trecută pe teren propriu de CSM Ploiești, Corona Brașov s-a revanșat în deplasarea de la Slobozia. Elevele lui Bogdan Burcea, cu Cristina Zamfir în prim-plan, s-au impus cu 33-24 și au provocat a patra înfrângere consecutivă a CSM-ului.

Per-ansamblu a fost un meci dominat de oaspete, care au avut și căderi în joc, dar care nu au pus în pericol rezultatul de la finalul meciului. Zamfir a prins o zi de senzație, fiind la baza desprinderii Coronei din prima repriză, 5-3 și 9-4, însă Slobozia a reușit să revină și să egaleze în ultimul minut al mitanului, prin Simion. Tot interul stâng al brașovencelor a avut ultimul cuvânt și a înscris pentru 12-11, stabilind scorul pauzei.

Slobozia a egalat prin aceeași Simion imediat de la reluare și chiar a preluat conducerea după reușita lui Enescu (15-14), dar avantajul nu a durat decât un minut. Corona a înscris de cinci ori consecutiv și a pus stăpânire pe joc din acel moment, iar ecartul de pe tabelă a crescut o dată cu trecerea timpului. Chiper a stabilit cea mai mare diferență a meciului, de nouă goluri, 21-30 (minutul 57), înregistrată de altfel și la finalul întâlnirii. Partida s-a terminat cu scorul de 24-33, un succes important pentru Corona, care își revine astfel după înfrângerea severă de acasă cu CSM Ploiești. În schimb, Slobozia ajunge la patru înfrângeri consecutive și are un meci greu și etapa viitoare, la Roman.

CSM Unirea Slobozia-Corona Brașov 24-33 (11-12)
CSM Unirea Slobozia: Nica, Oancea, Martin (portari), Simion 8 goluri, Enescu 6, Pavăl 4, Genkova 2, Ostase 2, Băcăoanu 1, Toma 1, Strahan, Drăguț, Ilie
Corona Brașov: Hosu, Mîrcă, Dedu (portari), Zamfir 15 goluri, Ciuciulete 7, Chiper 4, Țăcălie 4, Dincă 2, Cartaș 1, Bondar, Marcu, Crețu, Neagu, Briscan, Berbece, Pricopi
Aruncări de la 7m: 5/2, respectiv 5/5
Eliminări: Ostase, Ilie, Pavăl, respectiv Ciuciulete (2), Bondar (3), Crețu, Țăcălie, Pricopi
Cartonaș roșu: Bondar (trei eliminări – minutul 52)

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY