Cristi Fenici se gândește la grupele Cupei EHF: „Vrem să aducem nume mari la Timișoara!”

0
2889

Poli Timișoara a evitat numele mari în turul al treilea preliminar al Cupei EHF și va avea un adversar accesibil, RD Riko Ribnica, reprezentanta Sloveniei, cu care se va lupta pentru un loc în grupele competiției.

Cristi Fenici, căpitanul alb-violeților, se gândește la calificarea în grupele Cupe EHF și consideră că Poli a avut șansă la tragere, chiar dacă Ribnica este încă o mare necunoscută. „La prima vedere e o tragere ok, pentru că am evitat echipele puternice. Ar fi o performanță comparabilă cu medalia de anul trecut, dacă ne-am califica în grupe. E clar că ne vom juca șansa. Pentru noi e ceva nou și dificil să jucăm din trei în trei zile, dar nu ne vom da la o parte. Sper să facem două meciuri bune cu Ribnica și să ne calificăm. Vrem să aducem nume mari la Timișoara!”, ne-a declarat Cristi Fenici, după tragerea la sorți.

RD Riko Ribnica este lider în Slovenia după șapte etape scurse din sezonul regulat, într-un campionat în care însă cele două forțe, Celje Lasko și Gorenje Velenje, evoluează în Liga SEHA și au locul în play-off asigurat. În sezonul trecut, Ribnica a terminat pe locul al treilea, la egalitate de puncte cu Maribor Branik, fosta adversară a lui Dinamo din sezonul trecut, și Cimos Koper. Lotul este format, cu excepția interului dreapta bosniac Alen Kulenovic, din jucători sloveni născuți majoritatea la Ljubljana!

Primul meci dintre cele două echipe va avea loc în weekend-ul 19/20 noiembrie, iar returul o săptămână mai târziu, la Ribnica.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY