Craiova urcă pe locul secund

2
1619

scm craiova 14-15Seria bună din acest start de sezon, cumulată cu victoria de la „masa verde” cu CSM București, a dus SCM Craiova pe locul secund în Liga Națională. Oltencele au câștigat și la Cluj, 25-21, după un meci controlat în totalitate. În schimb, ”U” suferă în continuare și mai coboară o poziție în clasament, fiind pe 12 în acest moment.

Rezultatele din startul acestui campionat dădeau Craiova drept favorită în partida de la Cluj, o formație care încă este în căutarea unei forme optime. Echilibrul s-a menținut timp de zece minute, după care oltencele și-au început desprinderea, marcând de nouă ori consecutiv, fapt la care a contribuit din plin Munteanu, aceasta apărând inclusiv o aruncare de la șapte metri, a lui Ani-Senocico. Având un avantaj liniștitor, echipa din Bănie s-a relaxat și astfel ardelencele s-au putut apropia, evitând o nouă înfrângere usturătoare. Grație acestui succes, Craiova urcă pe locul al doilea, la egalitate de puncte cu HCM Baia Mare, în timp ce ”U” Alexandrion Cluj ajunge pe locul 12.

”U” Alexandrion Cluj-SCM Craiova 21-25 (7-16)
”U” Alexandrion Cluj: Laslo 5 goluri, Popa 4, Ani-Senocico 4, Paraschiv 2, Ivan 2 (1 din 7m), Chintoan 2, Vălean 1, Biriș 1
SCM Craiova: Tănăsie 9 goluri, Eidem 6 (1 din 7m), Apipie 4, Pîrvuț 3 (1 din 7m), Ianași 1, Zamfirescu 1, Lazarin 1
Aruncări de la 7m: 3/1, respectiv 2/2
Eliminări: 2 x 2 min., respectiv 5 x 2 min.

2 COMMENTS

  1. Comentatorul Digisport pomenea de 20 de “parade” pentru Ionica Munteanu. Surprinzator este cum fara interi cu talie (Zamfirescu mai are de muncit chiar daca la un moment dat promitea foarte mult) si fara pivot echipa Craiovei a ajuns unde a ajuns. Se pare ca secretul este la antrenori si la spiritul de echipa existent. Dar sa dam si Cezarului ce este al Cezarului Craiova are o “poarta” care o indreptateste la acest loc. La acelasi nivel cu Ionica Munteanu sau Mirela Pasca vad doar pe Paula Radulescu sau cele doua brazilience.

  2. pai Clujul nu are antrenori, colegii de pahar de banca noastra sunt in stare doar cu sticlele,desi vestea buna se pare este ca si-au dat demisia…sper sa fie adevarat,,Doamne Ajuta” hai U

LEAVE A REPLY