Craiova, prea tare pentru CSM Ploiești

1
1262

craiova-ploiesti 14-15SCM Craiova tinde să se transforme într-o sperietoare pentru restul formațiilor din Liga Națională. Echipa din Bănie s-a impus din nou, pentru a noua oară în acest sezon, 26-22 cu CSM Ploiești, și rămâne în plasa campioanei României.

Se anunța un meci interesant sâmbătă dimineață la Craiova, în Sala Polivalentă, acolo unde echipa lui Aurelian Roșca primea vizita celor de la CSM Ploiești, formație cu trei victorii consecutive. Echilibrul s-a menținut însă doar în primele 30 de minute, timp în care ambele echipe și-au impărțit momentele în care au dominat. Finalul primei părți a aparținut însă Craiovei, care a întors de la 9-10 și a terminat în avantaj, 13-11.

Oltencele au început foarte bine și partea a doua a meciului, marcând alte patru goluri consecutive și desprinzându-se decisiv pe tabelă. CSM Ploiești a încercat să revină, dar n-a reușit decât să se apropie la trei goluri de adversare, în timp ce finalul partidei a fost cu ceva scântei, soldându-se cu cinci eliminări de două minute. 26-22 după cele 60 de minute, iar Craiova ajunge la nouă victorii în cele zece partide disputate.

SCM Craiova-CSM Ploiești 26-22 (13-11)
SCM Craiova: Pașca, Munteanu (portari), Pîrvuț 7 goluri, Eidem 4, Zamfirescu 3, Apipie 3, Lazarin 3, Tănăsie 2, Cioaric 2, Ianași 1, Șelaru-Ilie 1, Tomescu
CSM Ploiești: Șerban, Cristescu, Ifrim (portari), Sheiko 9 goluri, Gherman 4, Ionescu 3, Roman 2, Vlaskalic 2, Curtean 1, Shutska 1, Dinu, Preda, Dincu, Chiricuță, Ștefan
Aruncări de la 7m: 6/5, respectiv 3/2
Eliminări: 5 x 2 min., respectiv 8 x 2 min.
Cartonaș roșu: Sheiko (trei eliminări)

1 COMMENT

  1. Meci foarte urat. Parerea mea este ca a fost stricat de arbitri. I-as suspenda pentru prostie. Nu mai conteaza ca au si aplecat terenul spre Ploiesti.Tare sunt curios sa vad raportul observatorului care la randul sau s-a facut de ras. Oricum, cinstit vorbind, Craiova este foarte sus in clasament fata de ce arata in teren.

LEAVE A REPLY