Craiova, la al treilea succes consecutiv

1
1570

aneta pirvut scm craiovaSCM Craiova a ajuns la trei victorii consecutive în Liga Națională după 26-21 cu CSM Unirea Slobozia. Victoria oltencelor s-a conturat în partea a doua a meciului, în care Aneta Pîrvuț a dat recital.

SCM Craiova continuă seria rezultatelor pozitive. Echipa din Bănie a trecut și de Slobozia, 26-21, după un meci echilibrat în prima parte și controlat în actul secund.

Cu Eidem în formă bună, în primele 30 de minute, Craiova s-a desprins de cinci ori la mai mult de un gol pe tabelă, dar de fiecare dată Slobozia a avut răspuns și a reușit să se apropie sau să egaleze. La pauză, Craiova a condus cu 12-11, pentru ca imediat de la reluare Drăguț să egaleze la 12. Din acel moment, oltencele au apăsat pe accelearație, Pîrvuț fiind în prim-plan, și au reușit să se desprindă pe tabelă, nelăsând nicio speranță Sloboziei, care a ratat inclusiv patru aruncări de la șapte metri.

SCM Craiova-CSM Unirea Slobozia 26-21 (12-11)
SCM Craiova: Pîrvuț 9 goluri, Eidem 8, Apipie 4, Cioaric 2, Ilie-Șelaru 1, Florică 1, Tomescu 1
CSM Slobozia: Drăguț 6 goluri, Pavăl 3, Moroianu 3, Dăscălete 2, Cricleviț 2, Nica 2, Băcăoanu 1, Carabulea 1, Stănciulescu 1
Aruncări de la 7m: 6/5, respectiv 7/3
Eliminări: 5 x 2 min., respectiv 4 x 2 min.

1 COMMENT

  1. Meci slabut al Craiovei. Arbitraj sub orice critica. Deseori cele doua arbitre (oare nu ar trebui sa devina mai suple) au avut decizii care se bateau cap in cap dar “o dadeau repede la pace”. Slobozia o surpriza placuta. Dar fara Dragut nu se descurca in atac.

LEAVE A REPLY