Craiova învinge greu Zalăul pe teren propriu

0
1101

craiova-zalau 15-16SCM Craiova a trecut peste înfrângerea de la Brăila și s-a impus pe teren propriu în fața Zalăului, 33-32, într-un meci cu garda jos și cu un final dramatic.

Zalăul a lăsat impresia mai bună în prima repriză, dar n-a menținut ritmul până la terminarea celor 30 de minute. Deși au avut aproape în permanență un avantaj de două goluri, elevele lui Gheorghe Tadici au cedat și au dat posibilitatea Craiovei să treacă în avantaj, 16-15. La reluare, oaspetele au trecut din nou la conducere și au rămas la timonă până la jumătatea actului. Echipa Simonei Gogîrlă a revenit în meci, a preluat inițiativa, iar ceea ce părea un final liniștit s-a transformat în unul de infarct. Zalăul s-a apropiat la un gol după reușita lui Puiu, însă Constantinescu a văzut eliminare și lucrurile păreau încheiate. Cioaric a ratat însă din extremă dreapta, însă sălăjencele n-au găsit drumul către gol în timpul rămas de joc. Scor final 33-32, un succes la limită, care aduce primele trei puncte ale Craiovei în această ediție de campionat.

SCM Craiova-HC Zalău 33-32 (16-15)
SCM Craiova: Georgescu 7 goluri, Zivkovic 6, Apipie 5, Băbeanu 3, Florica 3, Horobeț 2, Ianași 2, Landre 2, Cioaric 2, Iovănescu 1
HC Zalău: Constantinescu 11 goluri, Klimek 8, Puiu 6, Bardac 4, Trif 1, Lazăr 1
Aruncări de la 7m: 10/7, respectiv 8/7
Eliminări: 4 x 2 min., respectiv 4 x 2 min.

sursă foto: sportuldoljean.ro

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY