Craiova câștigă prima oară în deplasare în acest retur, pe terenul Cisnădiei

0
1873

SCM Craiova s-a impus la Cisnădie cu 26-24 (13-11) în ceea ce a reprezentat prima victorie a oltencelor în retur pe teren străin. În urma acestui rezultat, formația lui Alexandru Weber și-a diminuat considerabil șansele de a rămâne în Liga Națională și în sezonul viitor.

Cu 1-0 și 3-2 a condus echipa gazdă în meciul cu SCM Craiova, pentru care golghetera Roxana Han a marcat o singură dată. Totuși, deși oaspetele s-au aflat la conducere pe aproape întreaga durată a meciului, soarta celor trei puncte s-a decis în final.

Prima desprindere consistentă a Craiovei a avut loc în finalul primei reprize, când Gavrilă a marcat pentru 10-6, iar Horobeț a dus scorul la 12-7 (minutul 25). Până la pauză sibiencele au reușit să reducă din diferență, 10-12 și 11-13, pentru ca în startul actului secund să reușească să egaleze la 13, prin reușita lui Popescu. Doar că Măgura Cisnădie n-a profitat de două situații de om în plus și de o dublă superioritate, iar acest lucru s-a dovedit a fi decisiv în final. Gavrilă a stabilit cea mai mare diferență a meciului cu zece minute înainte de final, 17-23, însă n-avea să fie desprinderea decisivă pe tabelă. Pe final, fetele lui Alexandru Weber s-au apropiat de trei ori la un gol, însă de fiecare dată Craiova a reușit să marcheze și să se distanțeze din nou. Ultima oară, în ultimul minut, prin Florică, pentru 26-24, scorul final de altfel al partidei.

În urma acestui rezultat, SCM Craiova se apropie la două puncte de CSM Ploiești în clasament, ocupanta locului șase, în timp ce Măgura Cisnădie rămâne penultima în clasament, la trei puncte de Rapid.

sursă foto: sbsport.ro

Results

TeamPrima reprizăRezultat final
CS Măgura Cisnădie1124
SCM Craiova1326

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY